Lássuk a Power Strips összetevőit

Lássuk a Power Strips összetevőit

A PowerStrips 4 fő összetevőből áll: Mindez két rétegben. A külső réteg elemi germánium. A belső réteg koreai vörös ginzeng, tengeri fitoplankton, ezüst ionok, és egy vízben oldható ragasztóanyag keverékét tartalmazza.

1. Germánium

A germánium egy különleges optikai tulajdonságokkal rendelkező anyag. Felbontja a hősugárzást az alkotóelemeire, mint ahogy egy prizma felbontja a fehér fényt a színek spektrumára.

A hőnek a “hosszú hullámú” eleme járul hozzá a legnagyobb mértékben a fájdalomcsillapításhoz. Mint infravörös képeken látható, a hosszú hullámú hő 10 cm mélyen behatol a szervezetbe. Ebben a régióban, kitágulnak az erek. Ez elősegíti a vér áramlásának növekedését, és kialakul a természetes hő. Ezt kiegészítik a biokémiai és neurológiai folyamatok, amelyek hozzájárulnak a fájdalomcsillapításhoz, míg a PowerStrip a bőrön van.

2. Tengeri fitoplankton

Az FG Xpress PowerStrips belső rétegének egyik eleme a tengeri fitoplankton.

A fitoplankton egyike azoknak a ritka természeti kincseknek, melyek tartalmaznak szinte mindent, amire szükség van egy élő szervezetben és a sejtek megújulásához.

Mivel mikroszkopikus nagyságúak, így a sejtek, a szervezet képes azonnal befogadni azokat, és ezzel egyidejűleg megkap minden értékes tápanyagot, mégpedig maximális hatékonysággal.

3. Koreai vörös ginzeng

Az FG Xpress PowerStrips belső rétegének része az erjesztett koreai vörös ginzeng, amely tartalmaz vitaminokat, aminosavakat, eszenciális olajokat, természetes enzimeket, és egyedülálló az ásványi anyag tartalma. 42 természetes ásványi- és ható-anyagot tartalmaz, mint E-és B12 vitamin, tiamin, riboflavin, niacin, kalcium, vas, foszfor, nátrium, kálium, mangán, magnézium, kén és ón, stb. Növényvédő szerek használata nélkül termesztik.

Bizonyított, hogy enyhíti a fájdalmat, segít a szorongáson, emellett immunerősítő hatású is, illetve javítja a májműködést. Arra is van bizonyíték az orvosi irodalomban, hogy segít a szexuális zavarokon, férfiaknál és nőknél egyaránt, vércukorcsökkentő hatása is van.

Optimalizálja a vérnyomást is: túl magas érték esetén csökkenti, túl alacsony érték esetén pedig növeli a vérnyomást, amíg az a normális érték közé nem ér, tehát adaptogén hatása is van.

Más kísérletek az erős antioxidáns tulajdonságait bizonyítják, még arra is van bizonyíték, hogy öregedésgátló hatásai vannak.

4. Ezüst ionok

Ezeknek ismert az erőteljes antibakteriális hatása, természetes antibiotikumként működnek.

Ma ezüst ionokat használnak különböző orvosi alkalmazásoknál, mint például a fogászati kezelés, az égési sérülések gyógyítása. Az ezüst ionok hatására sok vírus, baktérium, protozoa és gombasejtek elpusztulnak, vagy inaktívvá válnak.

Miután kifejlesztették az antibiotikumokat, az ezüst használata háttérbe szorult, mint a régimódi és kevésbé hatékony eszköz, azonban ma már tudjuk, hogy a baktériumok előbb – utóbb ellenállóvá válnak az antibiotikumokkal szemben.

Az ionos ezüst kolloid nem mérgező, és nincsenek mellékhatásai. Nincs ismert kölcsönhatása, vagy mellékhatása más gyógyszerekkel!

Az ezüst nagyon fontos az immunrendszer számára. Segíti a sejtek idegen organizmusok elleni küzdelmét.