Hallu Forte egészséges láb

Hallu Forte egészséges láb

Hallu Forte  helyreállítja a láb természetes formáját ,megvédi és enyhíti a fájdalmas bütyköt.A sín segítségével  ,melyet a nagy lábujjon használunk a lesüllyedt izületek /capsula/ megnyúlnak és korrigálódnak  A sín által ,a lábközépcsontok és a lábujj pólya,stabilizálja és a láb helytelen terhelését javítja. A Hallu Forte segítségével a deformált lábak  fájdalom mentesen hajlékonyabbá válnak., Sőt a lábfej boltozatot megtámasztja és megemeli. Hallus valgus, lúdtalp, egy igen gyakori  kiséróje a nagy lábujj bütykösödése és a sín viselése hatékony támaszt nyújt. Előnyei: A  Hallu Forte magábafoglalja a Hallux valgus éjszakai sínt  és a boltozat javító támasztékot egyetelen termékben.

Hallu Forte  sín egy műanyag hajlékony anyag , egy párnázott hab résszel a lábujjak teljes védelméért . Úgy tervezték hogy a bütyköt rögzítse  így segítve a beteg kényelmét javítja és fenntarja  nyújtást.

  • Hallu Forte enyhítia láb nyomását
  •  Segít fenntartani a megfelelő kinyújtását a  lábfejnek  és a lábujjaknak 
  • Hallu Forte megszabadít a feszülő fájdammas nyomástól a bütyöknél
  •  Egy méretben készül férfiak  és nők számára egyaránt, használati utasítást mellékelve

Ho gyan használhatom?

Hallu Forte az enyhe és a közepes   Hallux valgus esetén illeve műtét után is javasolt .

Prophylactical használata a Hallu Forte-nak

 Kezdetben csupán egy csúf elváltozás jelent de idővel igen fájdalmasá válhat a bütyök.Az enyhe , közepes majd súlyos bütyök  fájdalom kialakulásnál   a Hallu Forte állandó használata enyhití a fájdalmat és ellensúlyozza a nagy lábujj elváltozásának súlyosbodását.

Tanulmányok bizonyítják hogy a Hallu Forte hatékpny eszköz a láb enyhe és közepesen súlyos Hallux valgus esetén

Hallu Forte  használata Hallux valgus operáció után

 Hallux valgus operáció esetén  is ajánlott a lábujj sebészeti beavatkozás utáni  stabilizálására.  Hallu Forte sín optomális segítség a láb megtámasztásában és hozzajárul az operáció sikeréhez  mivel megvédi a lábat a terheléstől  séta közben.  Gyakorlatilag feleslegessé válik a speciális lábbeli viselése. Lerövidül a felépülés ideje !.  

Hallu Forte bütyök sín  hozzászólások

Hallu Forte  félelmetesen tökéletesen illeszkedik és meggyőződésem hogy kiegyenesedett a láujjam!Mindenkinek csak ajánlani tudom , mert nekem sokat segített és a fájdalmat hosszú időre megszüntette

István

Hallu Forte  határozottan segít bár nem olyan erős korrector minta műanyag tépőzáras ,de használható zokni alatt és cipőben is és így nappal munkában is akár ,nem úgy mint a másik.Hasznos eszköz...!

Katalin

 Először azt hittem egy vacak olcsó termék ,de meglepetésemre a  Hallu Forte  viselése segített . Kéthéten keresztűl éjjjelte viseltem és javult a bütyök kiegyenesedése.teljesen elégedett vagyok és vásárolni fogok a jövőben is  ilyen terméket , ha szükség lesz rá.

Anna

Hallu Forte

21900 Ft 13500 Ft

Rendeld meg ma és takaríts meg 8400 Ft-t, ingyenes kézbesítésben és elégedettségi garanciában részesülsz

Holnap véget ér az akciónk