Hogyan legyen nőiesen szexis hasunk?

Hogyan legyen nőiesen szexis hasunk?

Szeretne Ön szexi, nőies hasizmokat? Sok nő a normálisnál több zsírt cipel, amikor pedig behúzzák a hasukat, csak egy lapos pocakot látnak, a hasizmok nélkül! Ha ön túlsúlyos, nincs vele egyedül. Valójában, ön a többséghez tartozik!

A gyorsbüfék korában, amik azonnali élvezetet kínálnak, több túlsúlyos nőt látunk mint valaha. Ismer Ön személyesen hatnál több nőt akik szép hasizmokkal rendelkeznek? Nem valószínű!

Tudta-e, hogy a nők 30 százaléka túlsúlyos vagy elhízott? Nem gondolja, hogy ideje ledobni az úszógumit, egészségesebbé válni és szexi, nőies hasában gyönyörködjön?

A férfiak hajlamosabbak a hasra hízni, mint a nők. A nők a felesleges zsírt a combokra, csípőre és a fenékre gyűjtik. De a nők nem immunisak a pocakra.

Sok szakértő összhangban állítja, hogy az extra hasi zsírt cipelő nők hajlamosabbak egészségügyi problémákra azoknál, akik csak az egyéb testtájékon hordoznak felesleget. Tehát a feszes, nőies hasfal  jobb az Ön egészségének!

Miért szedünk fel zsírt a has köré, és lehetséges-e könnyen megszabadulni tőle és megformálni az áhított női hasizmokat?

Az Ön teste úgy fejlődött, hogy alkalmas legyen zsírt tartalékolni a túlélés érdekében. A test üzemanyagként tárolja a zsírt és energiát, mikor kevés az élelem. Nyilván ez szükséges volt az ősembereknek. Szerencsére mostanra szükségtelen. Habár ez a tulajdonság még mindig az emberi test része.

A zsírtöbblet sok egészségügyi problémához kapcsolható, a rák egyes formáit is beleértve. Ez motiválóként kell hasson Önre, hogy elégesse a zsírt és feszes, érzéki, nőies hasizmot növesszen.

A nőies hasizmok elérése egy jó étrend és helyes testedzés kombinációjával jótékonyan hozzájárul az Ön gyorsabb anyagcseréjéhez.

Sok, a feszes hasizom és jó kinézet érdekében összeállított program problémája, hogy nem kielégítő mértékben összpontosítanak a helyes testedzésre amik megteremtik a feszes nőies hasizmokat.

Napi egyszer száz hasprés nem adja meg Önnek a feszes női hasizmokat. A legtöbben nem meflelelően hajtják végre a hasi gyakorlatokat. Csak egy pár hasprés elég ahhoz, hogy az alhasi izmok abbahagyják a munkát! Még ha valakinek meg is van a jó technikája hogy megfelelően megdolgozza az alhasi izmait, még mindig nem kapja meg az érzéki hasizmokat, mert ott marad a zsírréteg, ami eltakarja őket! A zsírt is el kell égetnie a feszes, nőies hasizomért!

Önnek nem kell eltávolítania az összes testzsírt a nőies hasizom eléréséhez. Az Ön teste igényli a zsírt és energiaként használja, illetve megvédi a hidegben. A teljes testzsír elégetésére tett kisérlet rendkívül rossz az egészségre nézve és nem tanácsos. A profi női testépítők szándékosan szednek fel testzsírt a hideg hónapokra. De mivel ők kiegyensúlyozott és egészséges módon teszik ezt, még mindig meg tudják tartani a fantasztikus női hasizmokat.

A feszes női hasfal felé vezető úton Önnek 2 létfontosságú területet kell tanulmányoznia, az étrendet és a gyakorlatokat.

Önnek olyan gyakorlatok kellenek amiket nem csak az izomtónusának javítására, hanem egyidőben a zsírégetésre is terveztek. Tudta ön, hogy jobb esélye van ledolgozni a hasi zsírt a combizmok dolgoztatásával mint a hasizmok edzésével? Egyedül a hasi gyakorlatok nem dolgozzák feszesre a női hasfalat.

Ahogyan Ön étkezik az fontos, amikor nőies hasfalra vágyik. Az étrend és az edzés egészséges egyensúlyára van szüksége, ha feszes, mutatós női hasizmokra vágyik.

Ha megnézi a híres modelleket, ők ritkán kövérek és legtöbben remek nőies hasizmuk van. Hogy csinálják?

Az egyszerű válasz az, hogy a legjobb edzőket alkalmazzák, akik rendelkeznek a szaktudással a szép külső és a női hasizom építését illetően. Ha Ön hasonlóan akar kinézni, akkor a koplalás és napi egyszeri 50 hasgyakorlat csak meg fogja betegíteni. Hogy tökéletes női hasizmokra tegyen szert, szüksége van egy szakértő oktatására és kitartásra, hogy végrehajtsa a gyakorlatokat és tartsa az egészséges étrendet.

Visszakapja amit belefektet – érzéki női hasfalként. Fektessen bele munkát  és egészségesebb lesz, több energiája lesz és olyan hasizmai lesznek, ami egy modellnek is büszkesége lenne!