Lefogyást segítő füvek

Lefogyást segítő füvek

Helyesen étkezel és mozogsz de nem látod az eredményt? Egy természetes növényi löketre van szükséged!

Az állandó éhség és a kielégíthetetlen étvágy a két legnagyobb kihívás a fogyókúrában. Ha ez téged is érint, szerencséd van. A fogyókúrás növények étvágycsökkentők, mivel átverik a szervezetet, így az azt hiszi, tele van[1]. Más füvek segítenek a testnek hatékonyan feldolgozni a táplálékot, ennek eredményeként több energiánk lesz zsírt égetni. Ezzel a két növényi hatással, a legjobb útra térsz a zsírfelesleg elégetéhez..

A növények osztályozása – Hogyan segítenek elégetni a zsírfelesleget

A fogyást elősegítő növények helyreállítják a test eredeti, természetes állapotát. Ezek a füvek úgy hatnak, hogy kiöblítik a toxinokat a szervezetből, amik lelassítják a zsír égését. Ráadásul segítenek kevesebbet enni, így a testnek nem kell olyan keményen keményen dolgoznia a vitaminok és tápanyagok kinyerésén abból, amit megeszel. A súlycsökkentő növégyek négy osztálya a következő:

Vízhajtók – ezek a növényfajták segítenek kiválasztani a fölösleges vizet, ami a testnek nem kell.

A kiválasztás során a tested megszabadul a mérgektől, amik lassítják a testfunkciókat.

Enyhe hashajtók – helyreállítják a tápcsatorna egyensúlyát. A szabályos bélmozgás segít kevesebb kalóriát fogyasztani, mert a tested könnyebben megemészti, amit megeszel.

Stimulánsok – A fáradtság fizikailag lelassít a testeden kívül és belül. A kevés energia akadályoz az edzésben és lelassítja a testfunkciókat, úgyanúgy a kalóriaégetés is csökken. A stimuláns növények energialöketet adnak, hogy felgyorsítsák a testfunkciókat, több motivációt adva az edzéshez és hogy több kalóriát égess el.

Étvágycsökkentők – Az ilyen növény segít a bánatevőkön, sóvárgókon és a farkasétvágyúakon mert:

-Hangulatjavító

-Növeli az elégedettséget

-Kitágul a gyomorban és kevesebb helyet hagy az ételnek

Érd el a fogyókúrád célját ezekkel a növényekkel

Zöld Kávé

A zöld kávé növeli az anyagcsere sebességét és felpörgeti a zsír oxidációját Dr. Abdul Dulloo szerint, aki a svájci Genfi Egyetemen dolgozik[3]. Tanulmányainak egyike kimutatta, hogy a zöld kávé kivonat koffeinnel együtt több energiát adott, mint a koffein egyedül. Mit jelent ez számodra? A zöld kávé segíthet a testednek, hogy hatékonyan használja a zsírt az anyagcseréd gyorsítása által, hogy elég energiát adjon egész nap az edzéshez (hogy több zsírt égess el).

Guargumi

A guargumi segít hamarabb elérni a teltségérzetet és csökkenteni az éhséget. Ugyanúgy hashajtó hatású is, szóval amit megettél azt kiüríted, amint a tested elvégezte rajta a munkát.

Lenmag

Ha egy vitaminnal, növényi tápanyaggal, fehérjével és rosttal teli növényt keresel, megtaláltad! Ez egy nagyszerű gyógyír a sóvárgásra és az étvágy uralására. Lenyelve ez az ötszörösére dagad. Ez azt jelenti, hogy ha 30 perccel étkezés előtt beveszed, már úton vagy a teltségérzés felé.

Gymnema Sylvestre

Figyelem cukorfüggők! Ez lesz a kulcsotok a fogyáshoz, megállítva az édesség utáni sóvárgást. Ez a növény jót tesz a hasnyálmirigy egészségének és működésének. Segít fenntartani a jó vércukorszintet, így nem lesznek hirtelen ingadozások, ami sóvárgást okozhat.

Édeskömény

Ha vízhajtót keresel, ami kiűzi a víz súlyát, energiát ad és csökkenti az étvágyat, az édeskömény a te füved. Beszedheted pirula vagy tea formájában, de óvatosan és csak utasítás szerint, mert mérgező lehet.

Beszélj az orvossal

Míg a növényi gyógyszerek relative biztonságosak, fontos hogy konzultálj az orvosoddal, hogy megbeszéljétek a növényi kúra megkezdését. A gyógynövények komoly mellékhatásokat okozhatnak és más füvek illetve felírt gyógyszerek hatását is befolyásolhatják.