Make Lash Erősítő Szérum

Make Lash Erősítő Szérum

Fényűző, kacér szempillák, nőies és szép dolog. Természetes lebegés a hatalom ! A Make Lash szempilla erősítő szérum javítja a megjelenését a saját természetes szempilláinak . Nem kell mű többé. Mesés , egészséges külsejű és teljesen gyönyörű szempillák csak néhány , könnyed ecsetvonással.

Készíts Lash egy nagy teljesítményű szempilla erősítő szérum Biotinoyl tripeptid-1 el készítve, amely klinikailag bizonyítottan fellendíti a szempillák megjelenését. Mindössze 60 nap alatt. Szebb, erősebb és vastagabb hatás.

Tényleg működik a Make Lash Szérum?

KLINIKAILAG BÍZONYÍTOTT EREDMÉNY – A Klinikai vizsgálatok több mint 96% -ának női jelentése alapján a szempilláik 14 napon belül megnőtek, 97% növekedést jelentett, teljesebb szempillákat és 100% pedig általános javulásról számolt be. Nedvesség, táplálékban dús és a 98%  pedig kevesebb szempilla spirált használ. 100%  pedig ajánlaná barátaiknak. Tehát búcsút a kis törékeny szempilláknak és köszönjön a hosszabb, teljesebb gyönyörű szempilláknak heteken belül, és azonnali eredményekel első próba után.

  • Make Lash 50%-al hoszabb hatást ér el. És 75%-al több a természetes hatás.
  • Szemészek és bőrgyógyászok által tesztelve
  • Biztonságos kontaktlencsét viselőknek

Make Lash Serum - Összetevők

Polipeptidek, tagjai jótékony aminosavak, segítenek megvédeni a törésektől és biztosítják a terjedelmes megjelenést biztosít a szempillákat.

Tedd Lash-t úgy alakították ki a Biotinoyl tripeptid-1-el, mely segít növelni a  szempillák tömegét egyszerűen. Naponta egyszer alkalmazandó. A mindössze 30 nap alatt szempillái szebb és terjedelmes megjelenésűek lesznek.

A biotin (Pro-B7-vitamin / H-vitamin / koenzim R), lényeges összetevő az egészséges kinézetű, fiatalos szempillákért.

Panthenol (B5-vitamin) segít kabátot a szempillák és a pecsétet a nedvességet és a táplálékot a jobb általános megjelenését.

Vélemények a Make Lash Szérumról

Mindig is igazán rövid szempilláim voltak, de a termék használata után most kétszeres lett a hossza. Már rajta van a karácsonyi listán;)

Krisztina

Alig tudom elhinni, hogy a Lash tényleg beváltja az ígéretét! Már majdnem több, mint egy hónapja, hogy újra nő az én szempillám, amelyek megsérültek. Ilyen különbség csodálatra méltó, és most a szempilláim is csodálatosan néznek ki. Én nagyon ajánlom.

Barbara

Miután hozzászoktam a műszempillához éven át, nagyon rossz állapotban voltak a szempilláim, és szükségem volt valamire hogy tegyek ellene. Olvastam a vélemények az Make Lash-ról, és bár nem olcsó elhatároztam, hogy kipróbálom. Az első héten kevés volt az eredménye és nem volt különbség, a hét végére két hatalmas látható különbség lett,  a hosszúság és vastagság. Én használtam a szemöldökömön is, és ezek is elkezdtek sűrűsödni. Erősen ajánlott Használja reggel és este minden nap.

Sára

After using Make Lash for 2 months I am really pleased with the results. It took about a month to 5 weeks before I seen a difference but my eyelashes now seem so much more stronger and thicker. I'm still using the same one aswell. I bought a new one thinking it would have run out but it hasn't. Would definitely recommend as my eyelashes were terrible before I started using Make Lash Serum.

Anna

100% PÉNZ VISSZAFUZETÉSI GARANCIA!

A lehető legjobb termékeket csak egy része annak, amit teszünk, mi is arra törekszünk, amiért a legboldogabb ügyfeleket szolgálhatjuk ki. Tehát, ha nem elégedett bármilyen okból, mi a teljes vételárat az egész vásárlást visszatérítjük. Éld az életet szebbé a Make Lash Szárum segítségével, még ma, kockázatok nélkül!

Make Lash Eyelash Growth Enhancer

21900 Ft 13500 Ft

Rendeld meg ma és takaríts meg 8400 Ft-t, ingyenes kézbesítésben és elégedettségi garanciában részesülsz

Holnap véget ér az akciónk