3 ok, amiért annyi férfi választja a pénisznagyobbítást

3 ok, amiért annyi férfi választja a pénisznagyobbítást

Azon férfiak száma, akik vágynak a pénisznövelésre valószínűleg milliókra rúg, globálisan. Amikor azokról a férfiakról beszélünk akik aktívan vágynak a pénisznagyobbításra, azokra gondolunk akik az ilyen pénisznövelésre vágyva valójában lépéseket tesznek, hogy elérjék. Az ilyen férfiak száma milliós kell hogy legyen ezt látva köztük, és a viszonylag kisértékű vásárlásokkal amiket folytatnak (a különféle pénisznövelő segítségeket illetően) végül egy milliárd dolláros ipart támogatnak. Szóval milliókra becsüljük a számukat. De ha belevennénk a férfiakat akik passzívan vágynak a pénisznövelésre, az összeg sokkal magasabb lenne – Mert akkor a férfiak többségét vennénk figyelembe világszerte. Igazság szerint, a pénisznagyobbítás olyan dolog amire a férfiak többsége csendben vágyakozik, mindössze egy páran (a leginkább proaktívak) tesznek lépéseket hogy meglássák, valóban elérhetik-e.

Szóval, miért vágynak a férfiak ilyen pénisznagyobbításra? Nos, minden férfi aki vágyik arra, hogy nagyobb legyen a pénisze számos sajátságos indokot ad erre a vágyra, a rá jellemző élethelyzettel párhuzamban. De amikor górcső alá veszi az okokat amiket a férfiak adnak a pénisznövelés iránti vágyuk motiválására, elkezdhet visszatérő motívumokat látni. Ezek formálják meg a motivációk kategóriáinak alapját a pénisznövelés esetében. És a végső elemzés során, három fő indokra lyukadunk ki, amiért a férfiak vágynak a pénisznagyobbításra; ámbár illik megjegyezni, hogy ezek semmiképpen sem az egyedüli okai annak, hogy így tesznek. Egyszerűen csak ezek a leggyakrabban emlegetett okok.

1. A szexuális partnerek csodálatának keresése: mindannyian tudjuk, hogy a férfiak elsöprő vágya, hogy csodálják őket az életükben szereplő nők. Tudjuk róluk, hogy messzire elmennek hogy teljesüljön ez a vágyuk. És sokak meggyőződése, hogy az egyik mód amin keresztül ezt elérhetik, hogy nagyobb a nemi szervük. A nagyobb nemiszerv meglététől remélik, hogy felejthetetlen szexuális gyönyört adna a partnereiknek, cserébe ez vezetne áhított imádathoz. Olyan mértékben, hogy a valósággal szembeállítva természetesen csak feltételezés kérdése. De ami jól megalapozott tény, hogy akármilyen is legyen a fiziológiai hatása a nagyobb pénisz meglétének a nő gyönyörére nézve, egy ilyen nagyobb szerv legalább a nő pszichológiai elégedettségéhez (és így csodálatához) vezet. Ahogy a dolgok állnak, igazából vannak olyan nők akikről tudjuk, hogy orgazmust élnek át csak egy nagyobb falloszra rápillantva is.

2. A társak tiszteletének keresése: mindannyian szeretnénk, hogy a társaink tiszteljenek. És férfikörökben, a tisztelet gyakran függ attól, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz számos tekintetben. Az egyik ilyen szempont ami megfontolásra kerül annak eldöntésekor hogy mennyi tiszteletet érdemel egy férfi, az a maszkulinitás. És az ilyen maszkulinitás egyik megjelenési formája a péniszméret, amire a többi férfi így vagy úgy elkerülhetetlenül vet egy pillantást. Egy férfi, aki szeretne egy pár pirospontot bezsebelni így és kiérdemelni az ilyen tiszteletet, jól teszi ha módokat keres, amin keresztül megnövelheti a péniszméretét.

3. Az önmagának való megfelelés érzésének keresése: egy összefüggés lett megállapítva a péniszméret és az férfiak önmaguknak való megfelelése között. Úgy látszik, hogy a nagyobb szervekkel rendelkező férfiak hajlamosabbak az elégedettségre, mint azok, akiknek kisebb a nemi szervük. És az elégedettség érzése fontos, mert egy fő összetevője olyan dolgoknak, mint az önbecsülés, magabiztosság és az énhatékonyság. A pénisznagyobbítás keresésével, ami megnövelt elégedettséghez vezethet, ezek (több önbecsülés, több magabiztosság és jobb énhatékonyság) olyan dolgok, aminek elérése után kutathat egy férfi, a hosszabbodás által.