A legnépszerűbb módszerek a pénsznagyobbításra

A legnépszerűbb módszerek a pénsznagyobbításra

Habár a plasztikai sebészek nyilvánosan állították, hogy a legtöbb férfi aki átesett pénisznövelő műtéten annak normális a péniszmérete, sok férfi még mindig aggódik a férfiasságának mérete miatt. A nagyobb péniszek iránti megszállottság drámai emelkedéshez vezetett a pénisznövelő iparban.

Valamiért sok férfi gondolja azt, hogy a méretük nem elég nagy ahhoz, hogy kielégítse a szexuális partnereiket. A magabiztosság ilyen hiánya vezethet rossz teljesítményhez az ágyban és még inkább halmozhatja valaki hitét az alkalmatlanságban, és néhány egyénnél depresszióhoz vezethet, még több kapcsolatbeli problémát okozva. Szóval ez a cikk felfedi a különböző módszereket, amik nagyobbá teszik az ön péniszét és hogy mennyire hatékonyak ezek.

Kezdjük a gyakorlatokkal amik növelhetik a péniszméretét, mivel ezek a legbiztonságosabb és legkönnyebb módszerek, mert nincsenek gyógyszerek és eszközök a kezein kívül. Ezek a gyakorlatok csak akkor hatásosak, ha helyesen végzi el őket és ezáltal kritikus fontosságú hogy tanulmányozza az információt a gyakorlatokkal kapcsolatban, mert sok gyakorlat közül válaszhat.

Egy sikeres gyakorló programban benne lehetnek a hosszabb és keményebb erekciók, dúsabb ejakulációk, erősebb péniszizmok és persze a megnövelt hossz ill. kerület. Az eredmények méginkább gyorsulnak és észrevehetőek lesznek, ha a program tartalmaz természetes pénisznövelő tablettákat vagy tesztoszteron növelőket, a jobb vérkeringésért és hogy bátorítsa a testét a több tesztoszteron termelésére.

Pár ember szeret pénisznövelő pumpát használni az azonnali, de ideiglenes hatásért. Ez a pumpás módszer arra használatos, hogy vákumot csináljon a pénisz körül, így több vért "szivattyúz" a pénisz szöveteibe. Mivel a vér odakényszerül ezáltal, a pénisz csurig lesz vérrel és azonnal nagyobbnak látszik. Mindazonáltal, az aktus után amikor a vérkeringés visszaáll a normálisra, a pénisz visszaáll az eredeti méretére.

A súlyok péniszre helyezése a nyújtáshoz, hogy ettől hosszabb legyen egy hagyományos módszer, néhány társadalomban használatos, de mostanában nagyon ellenjavallott az orvos atyafiak körében. Habár hosszabb lehet a pénisze némi idő elteltével, károsíthatja a pénisz szöveteit és így nemkívánt hátrányos egészségügyi állapotokhoz vezethet.

Hagyja a reklámokat amik szerint bizonyos krémek növelhetik a férfiasságát. Jelenleg nincs bizonyíték arra, hogy az ilyen krémek hatékonyak lennének, habár néhány krém javíthatja a véráramot az ágyékában és legfeljebb csak egy jobb merevedést ad önnek.

Továbbá, ne válassza a műtéteket, kivéve ha tényleg muszáj, mivel az ilyen természetű műtéteknek sok mellékhatása van. Ha ezt az utat akarja választani, akkor jól kell ismernie a mellékhatásokat és ezt válassza az utolsóként, ha egyáltalán megéri egy ilyen választás a kockázatot.

Ne a műtét legyen a választása ha van biztonságosabb út, mivel ez sok szövődménnyel járhat pl. a fertőzés, hegszövetek kialakulása ami idétlenül deformált péniszhez vezethet.

Egy biztonságosabb lehetőség az, hogy pénisznövelő tablettákkal él. Ezek a növényi készítmények javítják a véráramot a pénisz szöveteiben. Habár ezek a kiegészítők önmagukban nem nyújtanak tartós növekedést a méretben, de ha egy jó pénisz edző programmal kombinálják őket akkor nagyon kielégítő eredményeket nyújthatnak önnek. Tehát uraim, válasszanak módszert bölcsen és biztonságosan.